سنجد یکی از قدیمی ترین تنقلات رایج و بهترین گزینه برای استحکام و پیشگیری از پوکی استخوان است.
شما می توانید به جای چیپس و پفک و همچنین به جای قند و شکر همراه چای می توانید از حبه سنجد استفاده کنید.
طرز تهیه حبه های سنجد: سنجدها شسته می شوند. آنها را با پوست و هسته آسیاب می کنند. پودر حاصل را الک می کنند. سپس در قالب ریخته و فشرنده می شوند. (بدون هیچگونه افزودنی مانند آرد، شکر و ...)
سایر
|
توضیحات
|
حبه سنجد خالصبدون افزودنی و بدون ناخالصیمناسب برای تنقلات روزانه و همراه چایمناسب برای استحکام استخوان و درمان پوکی استخواندر بسته بندی 200 گرمی
|